Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ερωτηματολόγιο Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού
Το ερωτηματολόγιο έχει ως σκοπό τη διερεύνηση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού περιστατικών βίας και εκφοβισμού στις σχολικές μονάδες της χώρας. Σημείωσε ελεύθερα και ειλικρινά τις απόψεις σου, όποιες και να είναι. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα στοιχεία πρόσβασης του σχολείου δεν πρέπει να κοινοποιηθούν σε τρίτους ή σε μαθητές. Ο υπεύθυνος καθηγητής πληροφορικής ή ο διευθυντής του σχολείου εισάγει ο ίδιος τους μαθητές στο σύστημα, προκειμένου να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.
Σε περίπτωση που τα στοιχεία του σχολείου έχουν κοινοποιηθεί ήδη, πρέπει να προβείτε σε αλλαγή του κωδικού του σχολείου, ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο (Για την πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχει το σχολείο σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο)
 

Διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
Αν θέλετε πρόσθετες διευκρινίσεις ή επεξηγήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποκλειστικά στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
t05sded@minedu.gov.gr (για θέματα σχετικά με το ερωτηματολόγιο)
cpappa@minedu.gov.gr (για τεχνικά θέματα)
http://paratiritirio.minedu.gov.gr και συγκεκριμένα στο http://paratiritirio.minedu.gov.gr/index.php/yliko/72-erotimatologio ή (ΥΛΙΚΟ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ) από το μενού του site για να δουν απλά το ερωτηματολόγιο και να αποφασίσουν οι ίδιοι αν τους ενδιαφέρει να το συμπληρώσουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου